Fogászati rendelőnket 2 hónapos bezárást követően 2020. június 2-től újraindítjuk. 

A COVID-19 járvány miatt a pácienseink és saját védelmünkben szigorú fertőtlenítési protokollt valamint higiéniai eljárást vezetünk be.

 1. A kezelő helyiségben professzionális keringető és szűrőberendezés gondoskodik arról, hogy a benti levegő folyamatosan friss, tiszta, kórokozó mentes legyen. 
 2. A váróban és mellékhelyiségekben a korábbinál szigorúbb fertőtlenítési protokollt vezettünk be. Naponta többször alaposan fertőtlenítjük ezeket a helyiségeket, különös tekintettel azokra a tárgyakra és felületekre, amelyekkel a páciensek érintkezhetnek.
 3. Nagy figyelmet fordítunk az orvosi védőeszközök folyamatos és megfelelő alkalmazására a lehetséges fertőzések elkerülése érdekében.
 4. Rendelőbe érkezés után kérjük:
  1. Mosson kezet, majd használja a kézfertőtlenítő folyadékot.
  2. Töltse ki a kérdőívet.
  3. Viseljen maszkot.
 5. Minden páciensnek érintésmentes testhőmérsékletet mérünk, majd lábzsákot és hajvédő sapkát biztosítunk.
 6. A fogorvosi rendelőkben lévő pácienseken az  előzetes szűrést követően szükség esetén COVID-19 gyorstesztet végzünk.
 7. A fogorvosi beavatkozás előtt kérjük a fogászati székben 1%-os hidrogén-peroxiddal min. 30 mp-ig öblítsen, majd a kezelés után szintén.

COVID-19 vírussal kapcsolatos fokozott elővigyázatosság és a szigorú biztonsági protokollban előírt plusz teendőink, valamint a felhasználásra kerülő védőfelszerelés anyagi vonzata miatt infekciókontroll díjat kell felszámolnunk, ami 5.000 – 15.000,- Ft beavatkozásonként.

Rendelőnkben egy Novaerus Protect 800 professzionális levegő fertőtlenítő rendszer biztosítja, hogy a levegő mindig friss és kórokozó mentes legyen.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!