Célunk

Fogorvosi filózófiaRendelőnk több mint 20 éve nyújt általános, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatásokat a pácienseinknek. Örömmel fogadunk minden korosztályt, gyermekeket, felnőtteket, időseket.

Azt akarjuk elérni, hogy ne csak helyreállítsuk a fogazatot, de megakadályozzuk a jövőbeni problémákat is.

Tudjuk, hogy sokan félnek a fogorvostól és idegesek, szoronganak a kezelés előtt. Arra törekszünk, hogy nyugodt, barátságos környezetet biztosítsunk számukra.

Függetlenül attól, hogy milyen fogászati kezelést kap, a legegyszerűbb fogtisztítástól a teljes száj helyreállításáig kivételes gondossággal járunk el minden lépésnél.

Juhász doktornő 1976-ban szerezte első fogászati diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Azóta az USA-ban is doktorált, és rendszeres továbbképzéseken vesz részt külföldön is.

Részletesen itt olvashat Juhász doktornő szakmai tapasztalatáról.

Populáris kezelések

A modern fogtömőanyagok műgyanta bázisú, úgynevezett kompozíciós tömőanyagok, melyeket kerámia szemcsékkel erősítenek meg. Javasoljuk az amalgám tömései cseréjét esztétikus kompozit tömőanyaggal.

A fémmentes fogpótlások segítségével szinte minden esztétikai igény kielégíthető. Nem tartalmaznak fémet, így visszaadható a fogak természetes színe, transzparenciája.

Az elszíneződés és a kellemetlen lehelet oka legtöbbször a fogkő. Nálunk ultrahangos depurátorral történik a fogkő eltávolítása, ami teljesen fájdalommentes.
Rendelőnkben a legjobb anyagok felhasználása mellett végezzük fájdalommentes a fogfehérítést úgy, hogy az nem roncsolja a fogakat.