[cws-row cols=1][col span=12][cws-widget type=text title=””]

A teljes porcelán héj az esztétikai fogászat legelegánsabb vívmánya és kitűnő választás a kisebb formai, esztétikai hibák elrejtésére. A kerámia héjak alkalmazása egy nagyszerű módja a páciensek mosolyának ragyogóvá varázsolására.

Megvalósítható általuk a sokszor áhított Hollywoodi mosoly.

porcelán héj

Gondos tervezést, extrém precíz fogelőkészítést kíván meg az orvostól és tökéletesen esztétikus munkát a fogtechnikustól. A belefordított rengeteg munka és energia azonban megtérül – csodálatosan ragyogó, természetes hatású gyönyörű fogakat nyerünk.

Természetesen nem elhanyagolható, hogy mindehhez nem kell az egész fogkoronát lecsiszolni, eltávolítva ezzel rengeteg értékes foganyagot, csupán a fog látható, elülső felszínének megmunkálására van szükség.

A héj a fogaknak az ajak felőli felszínére készített vékony, kb. 0,5 mm vékonyságú porcelán. A héjkerámia tökéletes megoldást nyújt, ha csúnya a frontfogak formája, a fogak tengelyállása kedvezőtlen vagy a szomszédos fogak között túl nagy rés van jelen illetve a fogfehérítésre nem megfelelően reagáló fogak esetében.

Megfelelő feltételek mellett a fogszabályozó viselése helyett az egyenetlen, rendellenesen álló, elcsavarodott fogak héjkerámia használatával korrigálhatók, hibátlan esztétikai eredmény érhető el. Ezt szokták hívni „instant fogszabályozás”-nak.

A héj felszíne és színe hosszú évek múltán sem változik, nem színeződik el. Gyönyörű, esztétikus megoldás, színe 100%-ban illeszthető a páciens fogainak színéhez.

A héjkerámia felhelyezését és rögzítését követően bátran fog mosolyogni!

[/cws-widget][/col][/cws-row][cws-row cols=2][col span=6][cws-widget type=text title=””]

porcelán héj

[/cws-widget][/col][col span=6][cws-widget type=text title=””]

porcelán héj

[/cws-widget][/col][/cws-row]

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük